lunes, 3 de noviembre de 2014

Doodle

La paraula doodle ha estat utilitzada per Google per definir l'element més popular de la pàgina.

Des del 30 de Agost de 1998, Google canvia el seu logo a la seva web de forma periòdica per commemorar algun esdeveniment o suggerir a l'usuari alguna recerca especial.

Els Doodles de Google s'han tornat tan populars i són com una obra d'art per la seva bellesa.

La innovació gràfica sempre ha estat present en els Doodle de Google i últimament s'han vist Doodles animats.doodle animat

84 aniversari de Niki de Saint Phalle

dia dels morts

dia de la mare

108 aniversari Hannah Arendt

dia del respecta als ancians


                                                             
eleccions Estats Units 2014

228 aniversari de Mariquita Sanchez de Thompson 

114 aniversari de el cuento de zar Saltán


Per què hi han tantes dones?

Els doodles fan referència a alguna cosa important que passa en la història i s'ha convertit en una cosa que ens comunica a qui valorem com a societat i qui importen, i en això el gènere femení ocupa una petita part. 

La majoria dels doodles de google són homes i una petita part són doodles de dones i també està comprovat que la majoria de doodles d'homes estan dedicats als de raça blanca i això fa pensar que l'home blanc és el que val la pena recordar , i tot això dóna a entendre que google és racista i sexista. 

Després d'haver estudiat a detall els doodles que ha publicat Google els últims quatre anys només el 17% són dedicats a dones. 
S'ha acusat a google de ser masclista i per això últimament s'han posat a més dones, perquè elles també han fet coses importants en la història i no només els homes1 comentario: