martes, 11 de noviembre de 2014

¿Maternitat o treball?

Ser dona és un problema per a les dones que volen ser mares però que, alhora, volen millorar professionalment. La competència pot arribar a ser molt alta i quan una dona deixa de treballar per ser mare pot arribar a veure com altres dones o altres homes arriben als llocs pels quals ella anava a lluitar .Però ja hi ha una solució per això, perquè les dones no hagin d'ausentar-se  per ser mares.

Apple i Facebook volen atreure i mantenir l'escàs nombre de dones a Silicon Valley, la congelació d'òvuls a les treballadores que ho sol·licitin podria ser  una opció.
Facebook va confirmar aquesta noticia que oferiran beneficis a les seves treballadores i que ho començaran a fer l´any que ve. Van transmetre un comunicat donant suport a les dones que volen treballar mentre  cuiden de la seva família


Dos grans de la tecnologia, Facebook i Apple, començaran a pagar els processos de congelació d'òvuls a les seves treballadores. Pagar a les treballadores la congelació perquè inverteixin més temps de la seva edat fèrtil a la feina, però sense eliminar els desitjos de convertir-se en mares. Encara que soni malament, en realitat és el que pretenen aquests dos gegants de la tecnologia per atraure més dones talentoses al sector i eliminar la diferència de gèneres.





La meva opinió personal és que és molt discriminant que no es contractin a dones en la seva època fèrtil pel simple fet que puguin quedar-se embarassades, a més em sembla una cosa molt perillosa ja que les malalties genètiques d'òvuls congelats són bastant més que de la manera tradicional.
Tampoc veig normal que una dona gran entre 50 i 60 anys estigui criant al seu fill, seria una cosa antinatural.







1 comentario: