domingo, 21 de diciembre de 2014

Violeta, la segona convidada


El dimecres 17 de desembre vam rebre la visita de la segona convidada, la Violeta.
La Violeta és una educadora social i una doula que té tres fills, quan els seus fills van néixer es va prendre seriosament l'educació dels seus fills, si havian d'anar a una escula normal o si era millor l'educació viva.
La violeta volia donar-li als seus fills el que necessiten i per això no els va portar a una escola normal, el seu fill de 7 anys va rebre l'educació a casa fins aquest any, que ha començat a anar a una escola que és una masia on es fa l'educació viva, l'escola està dividida en grups de petits, mitjans i grans i només hi ha 40 alumnes.
Aquest tipus d'educació fa que el nen no estigui obligat a estudiar alguna cosa que no li agrada, sinó que estudiï pels seus propis interessos.
La Violeta ens va explicar que el seu fill va aprendre pel seu interès a llegir amb 4 anys i amb 3 anys ja tocava el violí.

La violeta quan estava embarassada del seu primer fill es va sentir molt sola i incompresa i per això va decidir convertir-se en doula, perquè les futures mares tinguessin més seguretat i el suport d'una persona que ja hi havia sigut mare.


La meva opinió personal és que  l'educació viva està molt bé perquè pots aprendre pel teu propi interès fent triar al nen i així el nen no està obligat a fer alguna cosa que no li agrada.


2 comentarios: