lunes, 26 de enero de 2015

El convidat: Àngel Pons


El divendres 23 de gener el periodista Àngel Pons va vindre a fer-nos una xerrada sobre la seva vida professional i la seva trajectòria.

Ens va explicar tota la dedicació i esforç que va haver de fer per arribar on ha arribat avui en dia.

L'Àngel va començar la seva carrera professional als 16 anys, participant en programes de televisió del seu poble, Maçanet.

Va haver d'anar a estudiar la carrera de periodisme a Madrid, ja que no tenia possibilitats d' entrar a la universitat que ell volia perquè no li arribava la nota.

Quan es va llicencia en periodisme, va començar a buscar feina, va treballar per diaris i en una fàbrica per guanyar més diners i poder viure de manera autònoma sense l'ajut dels seus pares.
Després d'insistir i posar tant d'empeny l'Àngel va aconseguir fer-se un lloc a la TVE1.
Al que menys em va agradar és que l'Àngel ens va dir que de 150 persones llicenciades de la universitat molt poques que treballin de periodistes i això far reflexionar.També ens va explicar que a l'hora de buscar feina valoren més la universitat en la qual has anat que la nota que has tret, i això és molt injust. Espero que amb el pas del temps les coses canviïn

Però en general la xarrada va ser molt interessant i amb va agradar molt. Les dues coses que més amb van agradar és que ens va animar a què ens dediquen al que més ens agrada sense deixar-nos influir pels altres i que ens esforcem.

1 comentario:

  1. Correcte, però amb algunes faltes.
    No comença "com a professional" als 16 anys, sinó "com aficionat"
    Es va llicenciar (et falta la erra final!!!)
    Això fa... Verb FER, present indicatiu, 3a. pers sing
    Xerrada, de XERRAR.

    ResponderEliminar