martes, 24 de febrero de 2015

Les xerrades

Al dia 20 de febrer la Meritxell Solé ens va vindre a fer una xerradai ens va explicar la seva trajectoria professional. La Meritxell va estudiar traducció i interpretació del japonès i de  l'anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona, després va fer un màster d'administració i gestió, quan va acabar va començar a fer pràctiques a la central del Mango, però no li agradava del tot, fins que fent un màster sobre el turisme sostenible i anat a fer pràctiques a Costa Rica per 3 mesos es va adonar compta del que realment li agradava. Ella  actualment esta treballant en un hotel a Costa Rica on apren coses noves i s' ha adonat compte del que realemnte necessita i el que no.
La Meritxell ens va aconsellar que fem el AU PAIR perquè necessitem l'angles per a la nostra vida.

Personalment sobre els AU PAIR pots conèixer i viure en una altra part d'aquest món i conèixer la vida en altres llocs i aprendre un altre idioma i moltes més coses. També cal estar obert de ment i acceptar coses estranyes per fer això.



Aquest dilluns 23 de febrer las exalumnes Clàudia Stoka i Sara Osuna ens van vindra a fer una xerrada i ens van explicar al seu pas per el batxillerat, la selevtivitat i les seves carreres universitaries, i ens van donar consells com anar a la universitat sense espectatives i de ser més independents.
La clàudia està estudiant International Business Economics a la UPF i la Sara Administració i direccions d'Empreses a la UdG.
Ens van dir que es molt important l'esforç perquè al final es veu compençat, tot treball i, sobretot, tot èxit, requereix d'un esforç.

 

1 comentario:

  1. Vist.
    Hi ha un parell de faltes greus:"compensat", al final, i "s'ha adonat del..."

    ResponderEliminar