martes, 10 de febrero de 2015

cafèambllet

Cafè amb llet és una revista mensual i gratuïta creada en el 2004 .
Aquesta revista a diferencia de les altres no censura ningun tipus d'informació, cosa que si sembla que facin altres revistes.
Ells diuen les notícies tal i com són, sense por a criticar i defencen la llibertat d'expressió.
L'article que he escollit és “He de començar fent una confessió pública: al 1987 vaig causar la mort d’un home. Vaig estalviar mig milió a la companyia i vaig ser premiada per això. Sé com les assegurances mèdiques mutilen i maten els pacients”.
La veritat és que en la notícia ens parla bastant del cas d'una doctora, que es confessa a si mateixa autora material de les accions dictades per la companyia, i es dóna a entendre que no va ser la única.
                                                 
Però si apareix ressaltada la frase al 1987 vaig causar la mort d’un home. Vaig estalviar mig milió a la companyia i vaig ser premiada per això. Sé com les assegurances mèdiques mutilen i maten els pacients és perquè aquí hi ha el quid de la qüestió: Al final són les asseguradores les que neguen tractaments als seus propis clients quan les coses sortiran molt cares, causant-los la mort o mutilacions.

La veritat és que em sembla increïble que siguin així.
Aquesta dona té la dignitat de reconèixer i denunciar-ho, però quants casos es produiran diàriament sense que ens assabentem i des de quan temps? La sanitat tristament sempre ha estat un negoci .


 

1 comentario: