martes, 13 de enero de 2015

Expressió i argumentació: Charlie Hebdo



Al dia 7 de gener a França va haver-hi un atac a la revista francesa Charlie Hebdo. Almenys dos dels tres autors de l'atac terrorista van entrar a l'edifici disparant contra el periodistes, van assassinar a 12 persones a les 11 del matí.
La revista Charlie Hebdo va ser un símbol emblemàtic de la llibertat de la premsa a Europa. En el 2006 va rebre continues amenaces després de publicar caricatures de Mahoma.
Els tres sospitosos que van ser identificats són  Said K. y Chérif K., els dos són germans de 34 i 32 anys respectivament,i Hamyd M, de 18 anys. Els tres són de nacionalitat francesa.
Es va informar que els terroristes tenia informació de les activitats de les revista.
En un país com es França tothom té llibertat d'expressió i crec que això és algú que necessitem totes les persones.

A causa de la matança que va haver-hi, el món es va solidaritza i va haver-hi manifestacions . En aquestes manifestacions van participar gent musulmana, i això demostra una integració social per part d'aquesta gent.

També penso que hi ha un gran diferencia entre musulmans i gihadisme, ja que els musulmans respecten la llibertat d'expressió i a la gent amb altres creences i pensaments i tampoc estan a favor dels pensaments gihadistes que amenacen i arriben al punt de matar persones.


1 comentario:

  1. Vist. No és ben bé una redacció.
    Hi ha una falta greu: va solidaritzaR

    ResponderEliminar